JCS Company AB startades som familjeföretag år 2002.

JCS Company startades som familjeföretag år 2002 och hette, vid den tiden, JCS städ. Vi var då endast 2 personer inom företaget och vårt fokus var endast inriktad på just städ. Det kunde röra sig om diskning på hotell och restaurang samt fönsterputs, men även att göra hemstädning hos diverse familjer runt om i Stockholm blev vanligt. När verksamheten sedan började breddas utökades vårt utbud av tjänster och vi kom även att ha städning på kontor, inom skolor samt inom Bostadsrättsföreningar. Vi fick även uppdrag inom byggbranschen som innefattade städ, rivning och sanering, men även byggrenoveringar blev en del av vårt arbete. I och med detta utökades JCS Städ och under 2015 ändrade vi företaget till aktiebolaget JCS Company AB.Vi har skapat arbete till ca 20 medarbetare, vilka är tillsvidareanställda och projektanställda, något som vi är mycket nöjda över. Vi hoppas här kunna expandera ytterligare och vi har som mål att bli ett stort företag. I kombination med vårt företag önskar vi även kunna hjälpa till med att integrera flyktingar och invandrare i samhället. Det gör att en del som arbetar hos oss har svårt för det svenska språket men självklart är de duktiga på de arbetsuppgifter de utför och de har handledning av någon som är duktig inom det svenska språket.

Vår affärside är:

JCS Company strävar efter att göra livet smidigare för både privatpersoner samt små och medelstora företag, därför erbjuder vi en mängd olika tjänster för att våra kunder ska få sina behov tillfredsställda genom ett och samma företag. Vår specialitet är att erbjuda högkvalitativ service med anpassning till kundens behov och önskningar.

Med passion för service

Med passion för service

Vi utför allt inom bygg, flytt och städning och har många års erfarenheter inom de olika branscherna. Vi är service inriktade och har en personal som tycker att en medkännande service är viktigt och vi kan leverera hög kvalitetsservice till företag och privata kunder. Eftersom vi även har en Gudstro så ser vi vårt arbete som mycket ansvarsfullt och utför därför med passion ett gott servicearbete.

Och vad ni än säger eller gör, gör det i Herre Jesu namn, och tacka alltid Gud vår far för vad Jesus har gjort”. Kolosserbrevet 3:17

Ett arbete utfört hos er innebär även för oss ett arbete utfört inför Gud. Vi tar vårt arbete på högsta allvar och vi brinner med passion för det vi gör med mål att få nöjda kunder. Varmt välkomna.